Парадигмальні основи філософсько-педагогічної думки постіндустріального суспільства - Найчук, А.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
У статті в процесі аналізу фундаментальних характеристик інформаційного суспільства вибудовуються парадигмальні основи науки, освіти початку ХХІ сторіччя, які характеризуються становленням антисцієнтистської методології освіти, розвитку освіти як діалогу культур.