Історіографічні дослідження в Кам'янець-Подільському державному українському університеті (1918-1920 рр.) - Копилов, Сергій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2018)
У статті проаналізовано історіографічні дослідження в Кам’янець-Поді льсь кому державному українському університеті упродовж 1918-1920 рр., встановлено найбільш актуальну проблематику, яка мала підтримку в науково-дослідній практиці, заклала підвалини формування в навчальному закладі наукової школи дослідників проблем української історіографії.