Іван Огієнко й сьогодення рідного його Брусилова - Поліщук, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про труднощі щодо увічнення пам'яті Івана Огієнка в Брусилові на Житомирщині, де він народився.