Перші кроки центру Огієнкознавства - Прокопчук, В.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Предметом розгляду даної статті є створений в Кам'янець-Подільському державному університеті Центр огієнкознавства - структурний підрозділ, що займається вивченням і популяризацією творчої спадщини професора Огієнка І.І., ректора Кам'янець-Подільського державного українського університету (1918-1920), його завдання й перші здобутки.