З Україною в серці (Симон Петлюра та Іван Огієнко - праведники нації, подвижник духовного ренесансу, будівничі державності) - Ляховський, В.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про спільність світоглядних позицій двох видатних діячів української державності - Симона Петлюри та Івана Огієнка.