Духовні велетні XX століття: митрополит Андрей та Іларіон - Огірко, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті розглядаються славетні духовні постаті XX століття: митрополити Андрей Шептицький та Іван Огієнко (Іларіон), а також їх вклад у розвиток українських Церков та розбудови української держави.