Його "Бій за державність" на часі Іван Огієнко та його послідовники в боротьбі за українську Україну - Тимошик, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про необхідність увічнення імені Івана Огієнка в сучасній Україні, зокрема в Кам'янець-Подільському (щодо присвоєння його імені державному університет) та Києві (щодо перейменування вулиці Ю.Мельникова на вулицю Івана Огієнка).