З історії Огієнківського руху (фрагмент сучасності) - Бондарчук, Л.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про проведення заходів, присвячених популяризації творчої спадщини Івана Огієнка у м.Житомирі.