Шевченкіана Івана Огієнка - Сохацька, Є.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються літературознавчі праці Івана Огієнка, присвячені творчості Тараса Шевченка та визначенню світоглядних позицій поета.