Іван Огієнко про український правопис 1929 р. - Демчук, Степан (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті, посилаючись на Івана Огієнка, автор розмірковує про вживання "ґ" та м'якого "л" в українському правописі.