Кафедра українських студій чи кафедра малоросіянства! - Мак, Ольга (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Автор захищає харківський правопис 1929 р. і натомість критикує укладачів українського правопису 1993 року (стаття написана ще 1996 і цікава для розуміння сучасної мовознавчої думки про український правопис, -Ред.), які відступили від нього, посилаючись при цьому на Івана Огієнка.