"Віра народу - у мові його" (богословсько-лінгвістична концепція Івана Огієнка) - Лєцкін, М.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті охарактеризовано складові богословсько-лінгвістичної концепції І.Огієнка, визначені його професійним рівнем як ученого-мовознавця та богослова.