Іван Огієнко і сучасні національно-мовні проблеми - Ляхоцький, В.П.; Ляхоцька, Л.Л. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на основі аналізу творчої спадщини Івана Огієнка йдеться про проблеми формування мовної політики сучасної України, визначаються шляхи її вирішення.