Реалізація семантичних рядів "Дуже товстий" і "дуже худий" у західноподільських говірках - Дмитрівна, Наталія (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядаються фразеологічні одиниці говірок Західного Поділля порівняно з іншими українськими. Метод структурно-семантичного моделювання дає можливість визначити територію побутування окремих фразеологічних одиниць, дослідити їх особливості.