Елементи язичництва в культури східних церков та потреба їх дезавуації - Абрамович, Семен (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про явище двовір'я у християнських обрядів та активізацію неоязичництва в сучасному світі, що не сполучається з церковним вченням.