Поетична творчість Івана Огієнка - Тимошик, М.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Об'єктом дослідження цієї статті автор обрав ранню поезію та створений уже на схилі літ цикл релігійної поезії під назвою "Філософські містерії"