Іван Григорович сливка: подвижництво у творенні бібліотеки Кам'янець-Подільського державного українського університету - Прокопчук, В.С. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Автор представляє читачеві Івана Григоровича Сливку - сподвижника І.І.Огієнка, одного з фундаторів бібліотеки Кам'янець-Подільського державного українського університету.