Митрополит Іларіон і товариство "Волинь" - Тюрменко, І.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про взаємозв'язки митрополита Іларіона (І.Огієнка) з Товариством "Волинь" та Інститутом дослідів Волині у Вінніпезі (Канада). Розкривається роль православного митрополита у розвитку національно-культурного життя та внесок волинської громади у науково-видавничу справу в українському зарубіжжі.