Доля Огієнкового університету (за сторінками кам'янецької преси 1921-1923 рр.) - Комарніцький, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2010)
У статті на основі матеріалів кам'янецьких газет йдеться про роботу Кам'янець-Подільського інституту народної освіти у перші роки його існування. Акцентується увага на процесах пролетаризації та радянізації закладу.