"Вигідна" особистість та особливості її формування студентською друкованою періодикою - Почапська-Красуцька, О.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті мова йде про особливості пропаганди як методу впливу на формування свідомості та самосвідомості студентської молоді, а також про специфіку її використання у студентських друкованих періодичних виданнях.