Шевченкознавство Василя Доманицького: на підступах до "критичного розсліду..." - Поліщук, В.Т. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізуються шевченкознавчі праці В.М.Доманицького, зокрема його "Критичний розслід над текстом "Кобзаря" Шевченка" (1906 р.)