Формування духовних цінностей старшокласників на уроках художньої культури - Москвіна, Т.П.; Плотницька, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються проблеми сучасної національної школи, які наслідують творчий спадок, заповіти Івана Огієнка щодо формування духовних і культурних цінностей особистості.