Сакральна лексика в контексті духовної спадщини Івана Огієнка - Мозолюк, Оксана (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті акцентується увага на особливостях сакральної лексеми, афоризмів, сентенцій на матеріалі різножанрових творів духовного спрямування.