Матеріали фонду р. 1586 держархіву Хмельницької області як джерело до вивчення матеріального становища студентства Кам'янець-Подільського інституту народної освіти - Комарніцький, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на основі архівних матеріалів йдеться про діяльність Кам'янець-Подільського окружного комітету поліпшення побуту студентів. З'ясовано джерела фінансування організації, її намагання забезпечити студентів, зокрема інституту народної освіти, гуртожитками, харчуванням, медичним обслуговуванням.