Постать Галицького митрополита Григорія Яхимовича в історії української церкви - Огірко, О.В. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті йдеться про постать відомого галицького митрополита Григорія Яхимовича, який був ректором Львівської духовної семінарії та університету, а також активним борцем з полонофільством і москвофільством.