Педагогічний потенціал афоризмів Івана Огієнка - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджується проблема визначення можливостей використання афоризмів та сентенцій Івана Огієнка в оптимізації навчально-виховного процесу школи, ВНЗ, орієнтуючись на стандарти особистісно орієнтованої освіти.