Термінографія в Україні початку XXI століття: проблеми, перспективи й тенденції розвитку - Продан, Ю.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Проаналізовано розвиток української термінографії початку XXI століття: наголошено на основних проблемах, окреслено перспективи й тенденції розвитку.