Роль Івана Огієнка в розвитку української лінгводидактики - Копусь, О.А. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкрито систему ідей Івана Огієнка про навчання, розвиток і виховання молоді, відображених у наукових студіях: шкільних підручниках, посібниках для вчителів та самоосвіти, методичних розробках, рекомендаціях, словниках, статтях.