Геном університету: основи актуалізації - Франчук, Тетяна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті позиціонується проблема дослідження перспектив розвитку університету за власною траєкторію на основі вивчення динаміки його історичного розвитку, базових цінностей, актуальних з позиції сучасних стандартів якості.