Сакральна основа роману "Любов і гріх Марії Магдалини" Галини Тарасюк - Насмінчук, Галина (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті на матеріалі роману «Любов і гріх Марії Магдалини» Галини Тарасюк розглянуто специфіку сприйняття письменницею сакрального тексту. Виявлено такі особливості інтегрування Святого Письма у простір художнього твору, як трансформація біблійних образів, їх семантичне ускладнення, органічне поєднання сакрального і профанного часів.