Внесок Івана Огієнка в розвиток української літературної мови - Яремчук, Інна (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті проаналізовано мовознавчий доробок видатного українського вченого, професора Івана Огієнка. Подано аналіз фундаментальних досліджень з «Граматично-стилістичного словника Шевченкової мови», «Рідної мови» та «Нашої літературної мови: Як писати й говорити по-літературному». Встановлено, що вчений зробив великий внесок у розвиток та самобутність української літературної мови.