Михайло Драй-Хмара – редактор «Університетських наукових записок» у Кам’янці-Подільському - Набитович, Ігор (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2025)
У статті проаналізовано історичні контексти і особливості створення «Університетських Наукових Записок» у Кам’янець-Подільському Державному Українському Університеті та організації їх видання редактором Михайлом Драй-Хмарою. На основі архівних протоколів та спогадів сучасників проаналізовано історію приготування до друку, висвітлено об’єктивні та суб’єктивні причини, які унеможливили видання цих наукових публікацій.