Харківська національна академія міського господарства - Дроздова, І.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття є спробою зробити аналіз та накреслити подальші перспективи розвитку проблеми загальнопедагогічної підготовки вчителя-словесника щодо рідномовних обов’язків, закладених Іваном Огієнком