Особливості родинного виховання у педагогічній концепції Івана Огієнка та їх актуальність у наш час - Лисак, В.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У науковій публікації відображені зміст, форми організації та методи родинного виховання, які визначив Іван Огієнко в загальній системі національного виховання. Проаналізовані кращі педагогічні праці Огієнка, зроблені відповідальні висновки, розроблені конкретні рекомендації щодо родинного виховання в сучасній українській сім’ї.