Сучасні аспекти андрагогіки в контексті педагогічної спадщини Івана Огієнка - Ляхоцька, Л.Л. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті зроблена спроба проаналізувати андрагогічні погляди Івана Огієнка в контексті вирішення сучасних проблем післядипломної освіти в Україні.