Громадська зрілість педагогів-новаторів в роки духовно-національного відродження України (1918-1920 рр.) - Кучинська, І.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглядаються громадянські погляди деяких видатних українських педагогів у роки духовно-національного відродження 1918-1920 рр.