Молитва Івана Огієнка за Україну (Поетична творчість митрополита Іларіона на сторінках канадських часописів) - Воротняк, Т.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті досліджується недостатньо вивчена поетична творчість Івана Огієнка на сторінках канадських часописів Слово істини", "Наша культура", "Віра й культура".