Іван Огієнко як дослідник української юридичної термінології - Паночко, М.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Стаття висвітлює питання становлення, розвитку та майбутніх перспектив української юридичної термінології, що знайшла відображення на сторінках праці І.Огієнка "Словник правничої мови". Дослідження робить спробу дати аналіз думок і поглядів Івана Огієнка на шляхи й подальші перспективи української юридичної термінології.