Маловідомі сторінки лексикографічної спадщини Івана Огієнка - Євграфова, А.О. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядаються два словники Івана Огієнка - "Український стилістичний словник" та "Етимологічно-семантичний словник української мови" в 4 томах. Здійснюється їх аналіз в контексті лексикографічних праць автора.