Біографія Івана Огієнка за українськими часописами 1918-1919 років - Завальнюк, Олександр (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Розглядаються біографічні матеріали І.І.Огієнка, вміщені в українських часописах 1918-1919 рр., зроблено припущення щодо їх походження.