Погляди І.Огієнка на іконопочитання та мистецтво іконопису (за матеріалами монографії "Іконоборство") - Шинкарюк, А.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
В статті розкриті погляди І.Огієнка на іконопочитання та мистецтво іконопису, висловлені ним в історико-догматичній монографії "Іконоборство".