Видання, яке виявилося дуже на часі - Рожик, М.Є. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про велику цінність праці В.Лизанчука "Кайдани ще кують" (Львів, 2004), присвячені актуальній темі відносин Росії з Україною. На думку автора, книга прислужиться процесові оновлення України після президентських виборів.