Шляхами до істинного Шевченка: за сторінками досліджень І.Огієнка та Я.Дзири - Бондарчук, Л.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
Представники у зіставленні методи досліджень І.І.Огієнка та Я.Дзири, що ведуть до істинного, не сфальшованого Т.Шевченка.