І.Огієнко про вплив "Міней" Д.Туптала на формування духовності українського народу - Огієнко, Н.М. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розкриваються погляди І.Огієнка на значення творчості Д.Туптала у житті українського народу.