Сучасне Вітчизняне Огієнкознавство: парадигма розвитку та перспективи досліджень - Тюрменко, І.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті аналізується динаміка сучасних вітчизняних досліджень з огієнкознавчої тематики, розглядається проблема пошуку нових підходів та методів до вивчення формату постаті І.Огєнка.