Засади журналістської діяльності у працях Івана Огієнка - Попович, Анжеліка (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті розглядаються погляди Івана Огієнка на мовні аспекти преси, акцентовано на його вимогах до працівників пера. Також увагу зосереджено на вивченні студентами-журналістами Кам’янець-Подільського державного університету дисципліни "Українська мова в засобах масової інформації".