Виховання гуманної особистості в світлі ідей Івана Огієнка - Москіна, Т.П. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті йдеться про увагу Івана Огієнка до виховання гуманної особистості засобами рідної мови, історії й культури України, релігії.