Історія Кам’янець-Подільського державного українського університету в світлинах родинного архіву - Трембіцький, Анатолій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті охарактеризовано світлини з родинного архіву автора з історії Кам’янець-Подільського університету