І все-таки І.Огієнко був правий... - Лащенко, Сергій (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті автор солідаризується з польським дослідником С.Демчуком, виступає проти надмірного вживання букви ґ в українському правописі, посилаючись при цьому на авторитет Івана Огієнка.