"Наша культура" як продовження програми однойменного Варшавського часопису - Воротняк, Т.І. (Іван Огієнко і сучасна наука та освіта, 2022)
У статті подається опис канадського часопису "Наша культура" - як продовження програми однойменного варшавського часопису, який видавав І.Огієнко упродовж 1935-1937 рр.